?

Webinar: Waarom cloud integratie essentieel is voor jouw organisatie

4/10/2022
Leeft bij jouw bedrijf ook de wens naar een snellere time-to-market? Maandelijkse besparing op exploitatiekosten? Of spelen er andere vragen over het integreren van een uitgebreid applicatielandschap? In dit webinar geven we je praktische handvatten voor het integreren van applicaties in de cloud en delen we de best-practises van toonaangevende spelers.

applicatie integratie is een kans.

Veel grote bedrijven in Nederland maken al gebruik van één of meerdere applicaties in de cloud. Het aantal applicaties in de cloud neemt alleen maar toe en de behoefte om deze applicaties te koppelen en te integreren ook. De verwachting is dat cloud native platformen in 2025 de basis vormen voor meer dan 95% van alle digitale initiatieven.

Het migreren naar en het bewaren van alle gegevens in de cloud kan ook jouw bedrijf of organisatie veel tijd en moeite, maar vooral kosten besparen. Ook neemt de time-to-market significant af. Cloud integratie en hosting draagt bij aan business continuïteit, kosten-efficiëntie en de schaalbaarheid van jouw organisatie.

Ons webinar helpt jou om je doelstellingen voor cloud implementatie te bereiken. We geven je direct toepasbare adviezen, geven voorbeelden en delen oplossingen waar onze klanten al dagelijks mee werken. Kortom, in dit webinar komen we, zoals je van Referit mag verwachten, tot de kern van applicatie integratie en Cloud hosting.

ben jij ook op zoek naar praktische handvatten voor het vormgeven van jouw applicatie-landschap?

Na dit webinar weet jij meer over Cloud integratie, hosting en computing. Je weet wat de mogelijkheden zijn en waar de kansen liggen voor jouw bedrijf. Ook bieden we hulp bij het vormgeven van de cloud strategieën voor bedrijven en organisaties om zo de best mogelijke resultaten te behalen met cloud implementatie.

Na dit webinar weet jij meer over cloud integratie, hosting en computing.

over Referit.

Het team van Referit heeft al meer dan 25 jaar ervaring als ICT-specialist en al meer dan 10 jaar ervaring in cloud computing en Integration. De integratie specialisten zijn dagelijks bezig met de integratie van ICT-systemen. De mensen van Referit worden door haar klanten gewaardeerd op hun persoonlijke no-nonsens aanpak met een ijzersterk specialisme. Hiermee weten zij verschillende clouddiensten te integreren tot één werkende oplossing voor organisaties.

Bekijk direct het Webinar

Vul onderstaand formulier in en bekijk direct het webinar: Waarom cloud integratie essentieel is voor jouw organisatie!

Ik begrijp dat Referit mijn gegevens zorgvuldig bewaart om zo nodig contact met mij op te kunnen nemen. Alle juridische details zijn te vinden in de privacyverklaring.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.