?

Support op SAP BPC 10.1 Microsoft verlengd: Wacht niet met outsourcen

6/7/2023
SAP heeft ervoor gekozen de support op SAP BPC 10.1 voor Microsoft te verlengen tot en met juni 2026. Dit betekent dat er ongeveer 1,5 jaar extra tijd is om jezelf te oriënteren op andere EPM-oplossingen. Ondanks deze extra tijd is het essentieel om het beheer en onderhoud voor die periode te borgen en een roadmap op te stellen voor de vervanging en archivering van SAP BPC.

een partij gespecialiseerd in sap epm.

Referit werkt al 13 jaar samen met onze gespecialiseerde partner SWAP Support. Referit verzorgt het technische beheer en hosting van EPM-oplossingen en SWAP Support het functionele beheer. Samen vormen we een gespecialiseerde, one-stop shop servicecombinatie. Door het beheer aan deze combinatie uit te besteden, is er meer ruimte voor focus op uw bedrijfsdoelen. Wie wil dat nou niet?

voordelen outsourcing van beheer.

Het uitbesteden van beheer aan een gespecialiseerde partij, brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Volledig ontzorgd worden:
  • ~~Continuïteit - geen problemen bij vakanties, ziekte of verloop;
  • ~~Veel aandacht voor IT-security en performance;
  • ~~Flexibiliteit en schaling;
  • Eigen technische kennis, zowel functioneel als technisch, is niet meer nodig:
  • ~~Het functionele team van Swap Support heeft diepgaande kennis van SAP BPC en andere EPM oplossingen;
  • ~~Het technische team van Referit staat 24/7 klaar voor support.

epm roadmap.

Dit is hét moment om het beheer en onderhoud van de bestaande omgeving uit te besteden en begeleiding te krijgen bij de keuze van en overstap naar een nieuwe EPM-oplossing. De EPM roadmap van Swap Support met o.a. de SAP Maintenance Strategie en migratie mogelijkheden, is hierbij een goede leidraad. Klik hier voor een artikel op de SWAP Support website over dit onderwerp.

De kans is bovendien groot dat deze verlenging betekent dat de Windows Server software van uw huidige SAP BPC platform tussen nu en juni 2026 geüpgraded moet worden om kwetsbaarheden te voorkomen. En de gegevens in SAP BPC moeten vanwege de wettelijke bewaartermijn na de uitfasering ook nog enkele jaren bewaard worden en toegankelijk blijven. De combinatie Swap Support en Referit kan hier de oplossing voor bieden.

Wacht dus niet langer.

wil je meer informatie?

Zou je graag meer informatie willen over het uitbesteden van je hosting en beheer in bredere zin of specifiek voor je SAP BPC omgeving? Of wil je gewoon een keer kennismaken? Dat kan altijd! Neem gerust contact op via  +31 88 313 9913 of boek een vrijblijvend IT-consult.

Ik begrijp dat Referit mijn gegevens zorgvuldig bewaart om zo nodig contact met mij op te kunnen nemen. Alle juridische details zijn te vinden in de privacyverklaring.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.