?

Webinar: Hoe applicatie integratie je klantgerichtheid versterkt

6/12/2022
Wil jij weten hoe je door digitalisering klantervaringen verbetert? Bekijk direct het webinar! Binnen een halfuur vertellen we je alles over de laatste IT en Cloud trends en geven we praktische tips om je applicatielandschap klantgericht te optimaliseren.

Op de hoogte blijven van de laatste trends binnen een IT-landschap dat in rap tempo verandert, is geen makkelijke opgave. De coronapandemie heeft ook binnen IT veel veranderingen teweeg gebracht. Een belangrijke verandering is dat klantervaringen een prominente rol spelen bij digitale transformaties. Klanten verwachten in 2022 en daarna een eenvoudige, effectieve, snelle en gemakkelijke customer journey.

Dat digitale transformaties en klantfocus elkaar versterken is onmiskenbaar

We nemen je mee in de casus van KWF en hoe haar klantgerichtheid door integratie van het applicatielandschap is vergroot. Ook vertellen we hoe KWF door deze verbeterde klantinzichten sneller kan schakelen op veranderingen in de markt.

Na dit webinar weet jij alles over:

  • De laatste Cloud en IT-trends
  • Waarom klantgericht werken belangrijk is binnen digitale transformaties
  • Hoe je een meer klantgerichte samenwerking creëert binnen jouw IT-landschap
  • Hoe je klantinzicht en kansen creëert met behulp van applicatie integratie

Bekijk direct het webinar

Vul dit formulier in en kijk direct het webinar terug!

Ik begrijp dat Referit mijn gegevens zorgvuldig bewaart om zo nodig contact met mij op te kunnen nemen. Alle juridische details zijn te vinden in de privacyverklaring.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.