?

altijd uitdagend.

Werken bij Referit betekent werken in een hecht team waarin alle ruimte is voor verschillen. Geen dag is hetzelfde en geen probleem is ons te gek.

Werken bij Referit

Bij Referit staat de mens voorop. Niet alleen bij onze opdrachten, maar ook in ons personeelsbeleid. Wij weten dat niemand hetzelfde is. Iedereen ontwikkelt zich op een andere manier. Bij ons krijg je daarom alle ruimte. Om nieuwe dingen te proberen. Om te zijn wie je bent. Om je te ontwikkelen in je eigen tempo. Om de beste versie van jezelf te worden.

Iedere collega maakt deel uit van ons hechte DevOps-team. De resultaten van je werk zijn altijd zichtbaar en met je werk help je klanten echt vooruit. We houden van een uitdaging en maken graag makkelijk wat moeilijk is. Jij ook?

Bij Referit zijn we gek op hard werken, maar ook op ontspanning. Van weekendjes weg tot gezellige borrels: er staat altijd wel iets leuks op het programma. En successen vieren we samen. We zorgen ervoor dat de balans tussen werk en privé goed blijft. Dat betekent 50 procent werken op kantoor, en 50 procent werken vanuit huis.

En, o ja: onze primaire en secundaire voorwaarden zijn uitstekend!

Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures!

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Data Engineer
DevOps Engineer (Medior / Senior)
DevOps Developer (Medior / Senior)
DevOps Developer

Kom jij ons team versterken?

Neem contact op met

Michel de Gronckel

Heb je een vraag, wil je meer weten over werken bij Referit of gewoon een keer kennismaken? Dat kan altijd. 
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.