?

Webinar: Waarom migreren van BizTalk naar Azure Integration Services?

18/4/2023
Microsoft BizTalk is een populair integratieplatform dat door veel organisaties al jaren wordt gebruikt. Met de opkomst van cloud computing kijken veel organisaties echter naar de overstap van Microsoft BizTalk naar Azure Integration Services. In dit webinar bespreken we waarom je zou moeten overstappen van Microsoft BizTalk naar Azure Integration Services, inclusief de verschillen, overeenkomsten en hoe je dit het beste kunt aanpakken.

waarom overstappen van microsoft biztalk naar azure integration services?

Azure Integration Services is een integratieplatform in de Microsoft Cloud dat veel voordelen biedt ten opzichte van Microsoft BizTalk. Enkele voordelen van Azure Integration Services zijn:

  • Schaalbaarheid: Azure Integration Services is zeer schaalbaar en kan grote hoeveelheden gegevens verwerken.
  • Kostenbesparend: Azure Integration Services is een kosteneffectieve oplossing in vergelijking met Microsoft BizTalk.
  • Eenvoudig in gebruik: Ontwikkelaars kunnen sneller werken, aangezien er minder specialistische kennis nodig is.
Na dit webinar weet jij hoe je de migratie van BizTalk naar AIS aanpakt.

hoe migreer ik van microsoft biztalk naar azure integration services?

Het overstappen van Microsoft BizTalk naar Azure Integration Services kan een complex proces zijn. Er zijn verschillende scenario's die toegepast kunnen worden. Elke situatie heeft zijn eigen voordelen en complexiteit. In het webinar bespreken wij deze scenario's en geven wij ons advies voor een succesvolle migratie naar AIS.

over referit.

Referit is een ICT-specialist met al meer dan 25 jaar ervaring in cloud computing en integration. De integratie specialisten werken elke dag aan het koppelen van ICT-systemen. De klanten van Referit zijn dol op hun persoonlijke en nuchtere aanpak met een ijzersterk specialisme. Referit tovert verschillende clouddiensten om tot één werkende oplossing voor organisaties.

Bekijk direct het webinar

Vul dit formulier in en kijk direct het webinar!

Ik begrijp dat Referit mijn gegevens zorgvuldig bewaart om zo nodig contact met mij op te kunnen nemen. Alle juridische details zijn te vinden in de privacyverklaring.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.