?

altijd menselijk.

Referit is al ruim vijftien jaar toonaangevend op het gebied van cloud computing, de ontwikkeling van applicaties en de inrichting van complete werkomgevingen. Ons doel? Het werk makkelijker maken voor mensen.

Eerst de mens, dan de techniek

Bij Referit zeggen we altijd: eerst komt de mens, dan de techniek. Want bij bedrijven werken mensen, geen computers. En die mensen willen hun werk zo goed mogelijk doen. Dat kan alleen met een betrouwbaar IT-systeem waar je geen omkijken naar hebt. Dat je werk uit handen neemt en gewoon doet wat je vraagt. Zo kun jij je richten op je kerntaken. Zonder zorgen, in alle rust.  

Geen stropdassen

Referit bestaat uit een hecht en kundig team met hart voor het ICT-vak. We streven altijd naar het beste product voor jouw organisatie. Korte lijnen en persoonlijke service staan voorop. Bij ons vind je geen stropdassen of ingewikkelde taal. Wij staan voor een informele sfeer, duidelijke communicatie en aanpakken. Kortom: de Rotterdamse mentaliteit zit in ons DNA. Geen probleem is voor ons te gek.

Ons team

Ron van der Zandt

Dit is Ron. Hij is cloud solution advisor en helpt organisaties bij het vinden van de best passende oplossing. Ron is onderzoekend, verbindend en oplossingsgericht. In zijn vrije tijd gaat hij graag met de camera op pad.

Michel de Gronckel

Dit is Michel. Hij is directeur en eindverantwoordelijk voor alles wat met operatie en projecten te maken heeft. Michel is pragmatisch, analytisch en doelgericht. In zijn vrije tijd volgt hij alles van de Formule 1.

Frans Koster

Dit is Frans. Hij is algemeen directeur van Referit. Frans is no-nonsens en doorziet snel het probleem, waardoor de oplossing altijd dichtbij is. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de golfbaan.