?

Clouddiensten en CSP licenties

Trends als applicatie modernisatie of integratie leiden tot steeds meer migraties naar de cloud, zowel van applicaties als van infrastructuur. Vroeg of laat krijgt iedere organisatie hiermee te maken. Maar hoe pak je zo een migratie aan? Of je al wel of niet gebruikmaakt van de cloud: Referit heeft altijd de beste dienst of oplossing in de cloud beschikbaar. Zo wordt migratie naar en binnen de cloud een zorgeloos proces. Als officiële Microsoft Partner weten wij alles over Azure Cloud Services en hebben we structureel lage CSP licentieprijzen.

specialist in cloud computing.

Steeds meer organisaties stappen deels of volledig over naar de cloud. Begrijpelijk, want werken met de cloud is efficiënt en maakt het mogelijk om flexibel om te gaan met je IT-landschap. Referit is al ruim vijftien jaar specialist in cloud computing. En op basis van onze ervaring, kunnen we één ding met zekerheid zeggen: voor een soepele overgang naar de cloud, is een goede strategie onmisbaar.

altijd veilig migreren naar de cloud.  

Referit pakt de overstap naar de cloud altijd zorgvuldig aan. En dan hebben we het over de mensen en de techniek. Want medewerkers hebben tijd nodig om te wennen aan de nieuwe werkwijze. Referit neemt je stap voor stap mee in het ontwikkelen van de juiste cloud oplossing, zodat jouw organisatie zonder problemen kan overstappen. Referit verzorgt zowel de inrichting van de oplossing als het beheer in Microsoft Azure en/of in onze datacenters. Bekijk ook eens ons webinar: waarom cloud integratie essentieel is voor jouw organisatie.

altijd passende clouddiensten.

Bij het ontwikkelen van de juiste strategie kijken we naar de verschillende mogelijkheden qua IT-architectuur en IT-security met gebruik van Public, Private, of Hybrid cloud om een Infrastructure as a Service (IaaS) of Platform as a Service (PaaS) te bieden. Of je nou kiest voor de Azure cloud, AWS, Google Cloud of onze datacenters: je data wordt altijd veilig opgeslagen. Zo heeft Referit een hybride oplossing naar de cloud mogen ontwikkelen voor NIIOS, met behulp van Microsoft Office 365.

altijd scherpe CSP licentieprijzen.

Als Microsoft-partner is Referit reseller van CSP-licenties. Door dit partnership zijn onze prijzen structureel lager dan de standaard Microsoft lijsttarieven. Dit beperkt de kosten van uw IT-landschap. Benieuwd naar de prijslijst? Laat hier je gegevens achter en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

altijd makkelijk kosten monitoren.

Het onderhouden en updaten van je IT-landschap kost veel tijd. De meeste omgevingen, wel of niet in de cloud, groeien gestaag. Schaalbaarheid in de cloud zorgt dat servers, besturingssystemen, netwerkfuncties, opslag, middleware en applicaties eenvoudig kunnen worden toegevoegd wanneer de behoefte toeneemt. En cost management maakt het mogelijk om continu te monitoren hoe de kosten zich ontwikkelen. Je kunt jouw hosting en beheer uitbesteden aan Referit, dan hoef je daar zelf niet meer aan te denken.

Voordelen

Veilig en toegankelijk
Eén centrale omgeving
Schaalbaar
Flexibel
Continu makkelijk kosten monitoren
Veilig en toegankelijk
Eén centrale omgeving
Schaalbaar
Flexibel
Continu makkelijk kosten monitoren

Meer weten?

Neem contact op met

Michel de Gronckel

Heb je een vraag, wil je meer weten over onze diensten of wil je gewoon een keer kennismaken? Dat kan altijd.