?

Klantevent: Cloud Adoptie

20/10/2023
Op 21 september 2023 heeft ons klantevent over "Cloud Adoptie" plaatsgevonden in de Raedtskelder in Dordrecht. Bekijk hieronder de aftermovie en fotogalerij!

Aftermovie

Spreker: Ben van der Burg

Ben van der Burg is ex-professioneel schaatser en digitaal ondernemer, zo is hij commercieel directeur bij Triple. Hij heeft zich ontwikkeld tot een IT-ondernemer en is tevens een bekende media-persoonlijkheid, vaak verschijnend als spreker of commentator over technologie en digitalisering. Zo is hij te horen op BNR Nieuwsradio waar hij vaak de talkshow PepTalk presenteert. Ook is Ben regelmatig gast bij het televisieprogramma Vandaag Inside als tech-specialist.

Onderwerpen

Gedurende het driegangendiner zijn er drie thema's behandeld; migreren naar de cloud, terechte en onterechte angsten rondom security en Artificial Intelligence (AI) in de IT.

Geslaagde avond

We hebben erg genoten en kunnen van een geslaagde avond spreken als we de gasten mogen geloven. Blijf vooral op de hoogte van wat we nog meer doen bij Referit door ons te volgen op LinkedIn!

We zien je graag bij een volgend event! 

Ik begrijp dat Referit mijn gegevens zorgvuldig bewaart om zo nodig contact met mij op te kunnen nemen. Alle juridische details zijn te vinden in de privacyverklaring.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.