Contact opnemen
?

Applicatie- en data integratie

Gegevens van klanten, producten of orders staan vaak verspreid over verschillende systemen en (cloud) applicaties. Helaas communiceren deze applicaties niet altijd met elkaar. Om handmatig werk en kans op fouten te voorkomen, koppelen wij applicaties aan elkaar om het bedrijfsproces te optimaliseren. Wij zorgen ervoor dat applicaties met elkaar praten en informatie in het juiste formaat, op het juiste moment, op de juiste plek is.

altijd gekoppeld.

Met applicatie integratie koppelt Referit verschillende systemen aan elkaar. Op die manier is alle relevante informatie altijd en overal up-to-date. Met applicatie integratie maakt Referit jouw ingewikkelde IT-omgeving makkelijk en flexibel. Met data integratie consolideren we gegevens uit diverse bronnen om bijvoorbeeld centrale rapportages of centrale bewaking en Master Data Management mogelijk te maken. We gebruiken hiervoor Azure dataservices, Azure Integration services of Microsoft BizTalk.  

altijd de beste toepassing.

Jarenlang kozen bedrijven voor monolithische applicaties. Die zijn stabiel en veilig, maar ook erg inflexibel. Steeds meer bedrijven kiezen daarom de beste applicatie voor een taak, zoals CRM, HR of planning, wat de best-of-breed strategie genoemd wordt. Daarnaast realiseert Referit ook een op maat oplossing door applicatie ontwikkeling. Best-of-breed keuzes werken optimaal, maar roepen ook integratievraagstukken op. Wij zorgen ervoor dat applicaties in de cloud of in datacenters goed met elkaar blijven communiceren, bijvoorbeeld middels Azure application services en Azure Integration Services.  

altijd real-time ketenintegratie.

Bedrijven staan nooit op zichzelf. Ze zijn onderdeel van een keten met leveranciers, klanten en logistieke partners. En die partijen communiceren allemaal intensief met elkaar. Dat vraagt om verregaande digitalisering en integratie van de informatie-uitwisseling. Wij realiseren oplossingen met EDI-koppelingen en Azure Integration services. Zo zorgen we ervoor dat logistieke processen, tot en met facturatie en al, goed verlopen en data real-time geleverd wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, kansen en trends rondom applicatie integratie? Bekijk dan ons webinar: waarom cloud integratie essentieel is voor jouw organisatie.

altijd optimale bedrijfsprocessen.

Soms kunnen bedrijfsprocessen er behoorlijk ingesleten zijn. Dan wordt het werk gedaan ‘omdat het nou eenmaal altijd zo werd gedaan’. Tijd voor een frisse blik! Want waarom handmatig doen als het automatisch kan? Bedrijfsprocessen automatiseren voorkomt fouten en levert tijdwinst op. Medewerkers krijgen meer ruimte voor hun kerntaken. En daar wordt iedereen beter van: organisatie, medewerkers en klanten.  

Voordelen

Verbeterde en versnelde interne processen
Altijd up-to-date informatie
Real-time integratie met zakelijke partners
Optimaal beheer van bedrijfsgegevens
Verbeterde en versnelde interne processen
Altijd up-to-date informatie
Real-time integratie met zakelijke partners
Optimaal beheer van bedrijfsgegevens

Meer weten?

Neem contact op met

Ron van der Zandt

Heb je een vraag, wil je meer weten over onze diensten of wil je gewoon een keer kennismaken? Dat kan altijd.