?

Applicatie Ontwikkeling

Efficiënt werken en tijd besparen: dat wil iedereen. Dat kan door handmatig werk te automatiseren. Klinkt makkelijk, maar dat is het niet altijd. Bijvoorbeeld omdat standaard software niet voldoet aan de eisen. In dat geval is maatwerk de oplossing. Referit bouwt op maat gemaakte applicaties – met als basis de wensen van jouw organisatie.

altijd maatwerk software.

Referit ontwikkelt maatwerk software en webapplicaties die het verschil maken. Van klantportalen of offertetools tot bedrijf kritische applicaties. Het resultaat: een effectief en uniform werkproces en medewerkers die meer tijd hebben voor hun kerntaken.

altijd klaar voor de toekomst.

Veel bedrijven maken gebruik van een grote hoeveelheid applicaties. Deze applicaties doen vaak belangrijk werk. Bij veranderingen in de organisatie moeten ze dus snel kunnen meebewegen. Met applicatie modernisatie is jouw applicatielandschap altijd klaar voor de toekomst. Samen met onze integratie oplossingen zorgen we dat de applicaties naadloos met elkaar samenwerken. Bij Referit maken we gebruik van Microsoft technologie, zoals C# en DotNet en Azure application services voor applicatie development.

Dit hebben we ook toegepast bij Kerry Adco Logistics, waar we een portaal hebben ontwikkeld met prijzen van rederijen. Op deze manier hebben we handmatige werkzaamheden geautomatiseerd, wat een hoop tijdbesparing heeft opgeleverd.

altijd aan het stuur.

Voor de ontwikkeling van software maakt Referit gebruik van de agile aanpak op basis van scrum of kanban. Daardoor zit je als klant zelf aan het stuur bij het bepalen van de scope (eisen en wensen) en prioriteiten. Business value is leidend bij wat je belangrijk vindt. De kort-cyclische aanpak zorgt dat je snel resultaat ziet en inzicht krijgt of de oplossing is zoals je wenst. IT moderniseren wordt zo een zorgeloos proces.

altijd up-to-date.

Na de realisatie verzorgt Referit op SLA basis het beheer en onderhoud van applicaties. Want de investering moet meestal vijf tot tien jaar mee terwijl de bedrijfs- en gebruikersbehoefte evolueert. Referit draagt zorg voor upgrades, patching, issue fixing en wijzigingsverzoeken om de applicaties in de cloud en onze datacenters up-to-date en stabiel te houden.

boek jouw gratis it-consult.

Wil jij sparren over jouw (toekomstige) webapplicatie en hoe je zo handmatige processen automatiseert? Plan dan nu jouw gratis IT consult met Referit!

  • We zijn een kleinschalig en toegankelijk IT-bedrijf
  • Wij luisteren, zijn soms eigenwijs, maar altijd eerlijk
  • Onze consultants zijn experts in hun vakgebied
  • Voor al onze klanten is het gehele team rechtstreeks bereikbaar
  • Wij zien de samenwerking met onze klanten als partnerships

Voordelen

Versnelde bedrijfsprocessen
Een uniforme werkwijze
Meer tijd voor kerntaken
Maximale invloed op de ontwikkeling
Versnelde bedrijfsprocessen
Een uniforme werkwijze
Meer tijd voor kerntaken
Maximale invloed op de ontwikkeling

Meer weten?

Neem contact op met

Frans Koster

Heb je een vraag, wil je meer weten over onze diensten of wil je gewoon een keer kennismaken? Dat kan altijd.