Diensten Referit
Bekijk hier een korte uitleg over de ICT en Cloud diensten die Referit aanbiedt en welke kunnen helpen om jouw doelen te realiseren.
Cloud diensten vergelijken, Cloud diensten betekenis, Cloud opslag thuis, Cloud opslag Nederland, Cloud opslag kopen, Cloud opslag vergelijk, Cloud opslag zakelijk, Stack cloud, cloudvps, vps, vps windows, vpshosting, vps beheer, vps server, vps professionals, vps nederland, vps goedkoop, office 365, office online, office 365 kopen, office 365 home, office 365 download, office 365 portal, office 365 outlook, office 365 prijzen, word 365, cloud computing, hybrid cloud, wat is de hybrid cloud, wat is public cloud, wat is private cloud, cloud technology, cloud based, cloud service providers, private cloud, public cloud
229
page-template-default,page,page-id-229,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Diensten

 • Met onze gespecialiseerde rVPS hosting, onafhankelijk advies van onze experts en de Cloud Enabler aanpak helpen we jouw organisatie bij het optimaal inzetten van onze services

Bij Referit maken we altijd eerst een assessment van jouw huidige bedrijfsprocessen en bieden jouw bedrijf een oplossing die hierop aansluit en deze processen zelfs kan verbeteren. Wij begrijpen het belang van een goed georganiseerde IT-omgeving. Om dit te bereiken kunnen wij je adviseren en begeleiden rondom het proces voor de overgang naar de diensten die het beste passen bij jouw bedrijf. Ook als het project is afgerond blijven wij in deze adviserende rol en kunnen desgewenst ook het beheer op ons nemen. Zodoende ben jij er zeker van dat je alles technisch goed geregeld hebt en alles vlekkeloos blijft verlopen. Bekijk hieronder een korte uitleg van de verschillende diensten waar wij onder andere gebruik van maken.

Microsoft licenties (CSP) - Bij ons met 8% korting!

Wat is CSP?

CSP (Cloud Solution Provider) is een abonnementsvorm die maandelijks opzegbaar is en die wordt gebruikt voor public cloud diensten van Microsoft. Denk hierbij aan Office 365, Enterprise Mobility + Security (EMS), Azure, Dynamics 365, Skype for Business en SharePoint.

 

Je kan jouw abonnement eenvoudig in aantal en soort diensten per dag aanpassen of stopzetten. De facturatie vanuit Referit volgt uiteraard deze aanpassingen. Bij ons kun je deze nieuwe manier van cloud licensering afnemen.

 

Jouw voordelen?

 • Aan het einde van de maand ontvang je één overzichtelijke factuur van Referit
 • De betalingen voor de Microsoft diensten gaan niet meer via een credit card
 • De factuur hoeft niet meer maandelijks via de Microsoft portal gedownload te worden
 • Via Referit kan je gebruik maken van een kostenvoordeel op het CSP-programma
 • Een optie voor extra, professionele ondersteuning en beheer zodat je volledig ontzorgd bent
 • Je betaalt alleen voor wat je gebruikt

 

Wij bieden een optie aan om via ons extra ondersteuning te krijgen in de vorm van beheer waarbij wij gemakkelijk jouw abonnement naar wens kunnen aanpassen, het aantal gebruikers kunnen wijzigen of technische ondersteuning kunnen bieden. Met als doel om jouw bedrijf hierin volledig te kunnen ontzorgen. Alle oplossingen zijn direct beschikbaar vanuit jouw online portal. Kortom: het scheelt je veel tijd én administratiekosten.

 

Ja, ik wil graag korting!

Hosting & Beheer

De meeste IT-omgevingen groeien gestaag. Servers, besturingssystemen, netwerkfuncties, opslag, middleware en applicaties worden toegevoegd wanneer de behoefte toeneemt. Het resultaat? Een situatie die onnodig inefficiënt, complex en moeilijk te beheren is. Virtualisatie helpt om je IT-omgeving beheersbaar, efficiënt en kosteneffectief te maken.

 

Wat is virtualisatie?

Virtualisatiesoftware is een laag tussen de hardware en het besturingssysteem enerzijds en de applicaties anderzijds. De virtuele serveromgevingen draaien naast elkaar op dezelfde fysieke serverhardware. De fysieke server functioneert hierdoor op bijna volledige capaciteit, in plaats van op de gebruikelijke 10 tot 15%. Hosting is daardoor hét model van efficiency. Hoe groter de schaal waarop je beheer kunt plegen, hoe voordeliger het wordt. De servers en/of applicaties staan in de beveiligde en gecontroleerde omgeving van ons datacenter, waarbij we de hosting van jouw applicaties volledig afstemmen op jouw behoeften.

 

Private cloud

Referit beschikt over een eigen private cloud, waarbij we gebruik maken van de state-of-the-art producten van VMware en Microsoft. Om de veiligheid van de data te borgen, zorgen we voor optimale condities en strenge beveiliging. Door servers te virtualiseren bieden we bovendien nog voordeligere hosting- en beheerfaciliteiten aan.

 

Public cloud

Naast onze eigen private cloud bieden we ook diensten aan vanuit de public cloud. Hierbij maken wij gebruik van het Amazon Web Services (AWS) platform en het Microsoft Azure platform, waaronder ook online applicaties zoals CRM Online, Office 365, Windows Intune en CRM Online.
Wij zoeken altijd naar een optimale mix van de private en public cloud, op basis van de specifieke eisen en wensen van jouw organisatie. Zo garanderen we een hoge flexibiliteit en beschikbaarheid.

 

Beheer door onze specialisten

Ongeacht de keuze van de cloud is er altijd technisch- en applicatiebeheer nodig. Onze specialisten zorgen voor het uitvoeren van alle benodigde beheerwerkzaamheden, waardoor jouw applicaties probleemloos draaien. We maken daarvoor gebruik van een gecentraliseerde beheeromgeving, waarmee jouw volledige infrastructuur kan worden bewaakt. Onafhankelijk van de ‘plek’ waar jouw infrastructuur draait – Amazon, Azure of onze Referit private cloud – zorgen wij voor optimaal beheer en adviseren we je rondom het verder verbeteren en optimaliseren van jouw infrastructuur.

Shared Computer Activation

Shared Computer Activation (SCA) voor Office 365

Sinds september 2014 heeft Microsoft SCA ingesteld binnen Office 365. Dit geeft Office 365 ProPlus gebruikers (op het moment van schrijven Office 2016) de mogelijkheid om hardware te delen binnen:

 • Je eigen IT-omgeving (on-premise)
 • Het cloudplatform van Referit of een andere IT-partner (private cloud)
 • Het Microsoft Azure platform (public cloud)

 

Voor welke Office 365 versies geldt SCA?

Shared Computer Activering modus werkt met enterprise-versies van Office 365 (ProPlus, E3, E4 en E5) en voor de applicaties Visio Pro for Office 365 en Project Pro for Office 365 (Project Online Professional).

 

Voordelen van Shared Computer Activation

 • Keuzemogelijkheden en flexibiliteit
 • Meer voordeel behalen uit jouw huidige Office 365 ProPlus licentie
 • Met SCA kan je kiezen waar je jouw huidige licenties in wilt zetten. Dit kan binnen jouw eigen omgeving zijn of binnen het datacenter van Referit
 • Lagere kosten van jouw cloud-infrastructuur, omdat wij gebruik kunnen maken van jouw bestaande Office 365 ProPlus licenties

 

Wat kan Referit voor jou betekenen?

Maak gebruik van het voordeel! Door samen te werken met Referit kan je gebruik maken van SCA voor Office 365 ProPlus. Referit is als CSP Tier 1 Partner van Microsoft verbonden aan het SCA programma. Dit geeft ons bovendien de mogelijkheid om jouw Office 365 ProPlus licenties te gebruiken, binnen een door jou gekozen cloud-oplossing.

Public & Private cloud

Bij de verschillende Cloudoplossingen is er onderscheid te maken tussen een public – en een private cloud. Public clouds richten zich zowel op generieke applicaties, zoals Microsoft Office 365 en SAP, als op platform diensten zoals Microsoft Azure en Amazon Web Services. De private cloud is heel geschikt voor gespecialiseerde applicaties of bij complexe veiligheidseisen.

 

Verschillende cloud oplossingen

Onze cloud diensten worden geleverd op drie service niveaus, waarbij de verantwoordelijkheid steeds verder verschuift richting de leverancier:

 • Infrastructure as a Service (IaaS): Infrastructuur en data-opslag
 • Platform as a Service (PaaS): Diensten bovenop de infrastructuur zoals toegangsbeheer en integratiefunctionaliteiten
 • Software as a Service (SaaS): Complete software oplossingen in abonnementsvorm per gebruiker

 

Veiligheid in de Cloud opslag

De cloudoplossingen zijn goed bewaakt, met zorgvuldige veiligheidsmaatregelen. Gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week is de veiligheid van jouw data en applicaties in goede handen.

 

Cloud diensten vergelijken

Met onze Cloud Enabler aanpak, die is gebaseerd op onze jarenlange ervaring in cloud computing, zorgen we voor de optimale combinatie tussen de public – en de private cloud (samen ook wel de hybrid cloud genoemd). Zo benut je de voordelen van de cloud optimaal voor jouw organisatie!

rTIME urenregistratie

De situatie:

Is het correct registreren van gewerkte uren lastig? Dit is erg belangrijk voor een snelle en correcte facturatie aan al je klanten. Als je gebruik maakt van AFAS Profit voor de administratie en je medewerkers werken aan projecten voor meerdere opdrachtgevers, dan hebben wij een oplossing voor jou!

 

rTIME :

rTIME is een urenregistratie software as a service oplossing van Referit voor urenregistratie van jouw personeel in combinatie met AFAS Profit. Je hoeft niet te investeren in licenties of in hardware. Je neemt bij ons een dienst af en betaalt per maand op basis van het aantal tijdschrijvende medewerkers. Ons flexibele prijsmodel is bij uitstek interessant voor organisaties waarvan het aantal tijdschrijvende medewerkers fluctueert. Maar ook voor klanten met een vast aantal medewerkers is het aantrekkelijker dan het kopen van Profit licenties voor alle niet administratieve medewerkers.

 

De mogelijkheden:

Het scherm voor tijdschrijvende medewerkers is gemakkelijk op twee manieren te configureren:

 

Op maandbasis met een regel per projectcode:

 

Op activiteitsbasis met een regel per activiteit:

 

 

De voordelen: 

 • Exporteer alle overzichten gemakkelijk naar Excel.
 • Medewerkers krijgen toegang tot de web applicatie op basis van een username en wachtwoord.
 • Medewerkers hoeven de timesheet niet in één keer in te vullen, maar kunnen de ingevoerde uren tussendoor opslaan.
 • Aan het eind van de week/maand geeft een medewerker zijn uren vrij met één muisklik.
 • In geval van externe opdrachten, kan de medewerker zijn timesheet uitprinten en door de externe opdrachtgever laten ondertekenen.
 • Goedgekeurde urenstaten kunnen met een muisklik overgezet worden naar AFAS Profit.
 • In AFAS Profit worden de gegevens overgenomen en wordt een factuur aangemaakt.

rBACKUP

Wat is rBACKUP?

Met rBACKUP plaats je eenvoudig een back-up (geheel automatisch, off-site) in de cloud. Referit maakt hiervoor gebruik van de Cloud Connect oplossing van Veeam. Dit is al vele jaren de beste en meest gebruikte back-up software voor Hyper-V en VMware platformen. Het is snel, veilig en zeer robuust. Met rCLOUD realiseer je een professionele back-up oplossing, zonder dat je de daarvoor benodigde infrastructuur zelf hoeft aan te schaffen en te beheren. Jouw back-up wordt door onze professionals beheerd en bewaakt.

 

Wat zijn de voordelen?

 

 • Gehoste offsite back-ups. Back-ups worden in een veilig volledig beheerd datacenter opgeslagen. De back-ups worden over een beveiligde verbinding gekopieerd.
 • Beheer jouw eigen backups. Via de meegeleverde software kan je eenvoudig jouw back-ups bekijken, beheren en eventuele restores starten. Het data verbruik en andere meldingen over je abonnement ziet je ook in deze console.
 • Back-up architectuur.  Met Cloud Connect kan je ook gebruik maken van bekende back-up technieken als Incremental forever en GFS-Retention (Grandfather-Father-Son).
 • Encryptie. Alle data die je uitwisselt met cloud-connect wordt versleuteld. De data is alleen in te zien met een speciale encryptie sleutel die je zelf kan instellen. Deze sleutel wordt ook gebruikt voor de opslag van de data in het datacenter. Alleen jij hebt dus toegang tot jouw data.
 • Compressie en Acceleratie. Veeam maakt gebruikt van ingebouwde technieken om het verkeer van en naar het datacenter optimaal te comprimeren. Acceleratie zorgt ervoor dat data de-duplicatie techniek maar één keer over de WAN verbinding verzonden wordt.
 • Windows en Linux Agent .Veeam Windows en Linux agent is een backup pakket waarmee je met een normale PC , laptop of server eenvoudig een back-up kan maken. De backup kan hiermee naar een andere disk, nas of zelfs naar een Veeam Cloud Connect omgeving.

 

Hiermee staat al jouw lokale informatie in een veilig datacenter en hebben virussen en ransomware geen kans!

 • Vind je het nog lastig om de juiste strategie te bepalen?

Wij kunnen je adviseren over de meest optimale combinatie van de public en private cloud-diensten. Daar nemen we uiteraard ook de ROI en de gevolgen voor je organisatie in mee. Daarnaast adviseren wij ook over complexe vraagstukken en ontwikkelen we specifieke applicaties rondom jouw overstap. Daarbij is een combinatie van bedrijfskundige en hoogwaardige technische kennis natuurlijk niet weg te denken.

 

Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts!

Ik ga akkoord