Ben je toe aan een overzichtelijke en betrouwbare online werkomgeving?

 

Kies voor axelerit®

Informatielogistiek: Wij optimaliseren je processen, automatiseren en richten een flexibele werkomgeving voor je in waarmee je helemaal klaar bent voor de toekomst. Omdat we die zelf ontwikkelen en beheren, weten we precies hoe jouw specifieke omgeving in elkaar zit en kunnen we snel en gericht wijzigingen doorvoeren.

 

Migratie: Om de overstap naar een nieuwe, eigentijdse manier van werken zo makkelijk mogelijk te maken te maken, zorgen we voor een soepele overgang en professionele begeleiding.

 

Managed Services: Wij snappen het belang van een veiligheid en continuïteit voor je organisatie. Updates? Back-ups? Extra opslagcapaciteit? Wij regelen het allemaal. En als er toch iets mis gaat, dan lossen we het snel weer op. Desgewenst staan we 24/7 voor je klaar.

Referit gaat altijd door! 

Loop jij over van het werk en zie je door de bomen het bos niet meer?

Dan is het tijd om je informatielogistiek op orde te brengen.

 

Met optimale processen beschikken je medewerkers altijd over de juiste informatie. Zo kunnen ze gerichter werken en meer doen in minder tijd. Wij zorgen voor een omgeving die precies aansluit op je behoefte zodat je sneller, efficiënter en beter je werk kunt doen.

 

Met axelerit® altijd de juiste informatie, op de juiste plek, op het juiste moment

Hoe realiseren wij dit?

Staan de servers bij jou nog in de bezemkast, en ben je klaar om professioneler te werken?

Werk jij nog met verouderde systemen die eigenlijk allang aan vervanging toe zijn? Je bent niet de enige, maar dat is geen excuus om het erbij te laten zitten. Het is tijd om je IT-infrastructuur professioneler in te richten. Dat is minder gedoe dan je denkt. We kunnen je migratie in één weekend uitvoeren zodat je medewerkers en klanten nergens last van hebben.

 

 

Met onze axelerit® oplossingen vind je altijd de juiste keuze voor jouw bedrijf  

Welke oplossing past bij mij?

Staat jouw ideale oplossing hier niet tussen? Neem gerust eens contact op om jouw wensen te bespreken!

Neem contact met ons op
Bitnami