?

IT-Security

Zelfs een systeem dat goed beveiligd is, loopt het risico gehackt te worden. En dat wil niemand. Hardening zorgt ervoor dat veiligheidsrisico’s worden ingeperkt of het liefst uit de weg worden geruimd. Referit helpt jouw bedrijf om zo veilig mogelijk te werken.

altijd praktisch.

De aanpak bestaat uit twee delen: een uitgebreide veiligheidsscan en praktische oplossingen. Met de scan brengen we risico’s in kaart. Op basis daarvan komen we met praktische adviezen die direct effect hebben. Denk aan het verwijderen van onnodige gebruiker accounts, het aanscherpen van het wachtwoordbeleid, het uitvoeren van automatische updates of het regelen van toegang tot bepaalde bestanden of systemen.

altijd veilig.

Het gaat niet om snelle oplossingen, maar om het beveiligen van je IT-omgeving op korte en lange termijn. Referit zorgt er in haar cloud diensten voor dat cruciale systemen continu worden bewaakt en gecheckt worden, zodat veilig werken de normaalste zaak van de wereld wordt. En onze applicatieontwikkeling en applicatie- en data-integratie diensten voeren we uit op basis van het security-by-design principe.

altijd geborgd.

Hoeveel maatregelen je ook neemt, er is altijd wel een resterende kwetsbaarheid. Daarom laat Referit pentesten uitvoeren door een onafhankelijke derde partij. Dit borgt dat eventuele kwetsbaarheden worden gerapporteerd en kunnen worden weggenomen.

Voordelen

Direct inzicht in de veiligheid van je IT-omgeving
Praktische oplossingen
Een veilige werkomgeving, nu en straks
Veilige cruciale IT-systemen
Direct inzicht in de veiligheid van je IT-omgeving
Praktische oplossingen
Een veilige werkomgeving, nu en straks
Veilige cruciale IT-systemen

Meer weten?

Neem contact op met

Frans Koster

Heb je een vraag, wil je meer weten over onze diensten of wil je gewoon een keer kennismaken? Dat kan altijd.