?

IT-Architectuur

Aan de basis van ieder goed werkend IT-landschap, ligt een goed IT-architectuur ontwerp. Zowel de continue evolutie van bedrijfsbehoeften als de snelle ontwikkelingen in de technologie, vereisen dat er een solide, toekomstvaste architectuur wordt gekozen. In het architectuurontwerp staat waar IT-componenten binnen een organisatie voor bedoeld zijn en hoe ermee gewerkt moet worden. Zo’n ontwerp maken kan behoorlijk ingewikkeld zijn.

altijd logisch.

Referit adviseert door samen te kijken naar hoe een IT-landschap het beste ingericht kan worden. Hoe verwacht het bedrijf zich de komende jaren te ontwikkelen? Hoe moet informatie worden ontsloten? Welke onderdelen blijven in eigen beheer? Welke onderdelen gaan naar de cloud? Belangrijke vragen die beantwoord moeten worden om van een advies tot het juiste ontwerp te komen. In een goede IT-infrastructuur vormen alle onderdelen één logisch geheel.

altijd praktisch.

Op basis van het ontwerp kan Referit de realisatie van de nieuwe architectuur verzorgen. Daarbij zijn de ontwerpbeslissingen, waarom tot bepaalde keuzes is gekomen, van groot belang. Uitgebreide acceptatietests bij oplevering zorgen voor de verificatie of de nieuwe IT-architectuur aan de doelstellingen voldoet.

Zo heeft Referit TNID ontwikkeld voor TSG, een Amerikaans bedrijf dat diensten levert aan telecom operators. Dit is een webapplicatie gebouwd met C# en ASP .NET core 6.0 die draait in Azure App Services. In deze case geeft een IT consultant van Referit een uniek kijkje in blockchain oplossingen voor telefoonnummers.

Voordelen

Architectuur die aansluit op de bedrijfsbehoefte
Systemen die zijn afgesteld op jouw eisen en wensen
Gebruik van bewezen technologie
Onderhoudbare en betrouwbare IT-infrastructuur
Architectuur die aansluit op de bedrijfsbehoefte
Systemen die zijn afgesteld op jouw eisen en wensen
Gebruik van bewezen technologie
Onderhoudbare en betrouwbare IT-infrastructuur

Meer weten?

Neem contact op met

Michel de Gronckel

Heb je een vraag, wil je meer weten over onze diensten of wil je gewoon een keer kennismaken? Dat kan altijd.