Applicatie modernisatie

Verhoog het rendement van je organisatie

Applicatie modernisatie

Wat is applicatie modernisatie?

Applicatie modernisatie stelt je in staat om koers te geven aan de keuzes die gemaakt worden als het gaat om het aanschaffen, integreren of uitfaseren van applicaties. Ben je bezig met de modernisering van je applicatielandschap? Dan is de juiste strategie, die aansluit bij de bedrijfsstrategie, essentieel.

 

Een goed ingerichte applicatiearchitectuur is schaalbaar en zorgt ervoor dat jouw organisatie zich snel kan aanpassen aan veranderende eisen.

 

Moderniseer jouw applicatielandschap

 

Ga je aan de slag met applicatie modernisatie? Dit betekent dat je meer en meer gebruik gaat maken van cloud-applicaties. Hoe meer applicaties je gebruikt, hoe groter de kans dat de consistente informatie-uitwisseling niet plaatsvindt. In een ideale situatie wisselen alle applicaties onderling geautomatiseerd informatie met elkaar uit. Maar vaak is dat juist het punt waar het misgaat… 

 

Zijn jouw applicaties voldoende geïntegreerd? Voldoen jouw applicaties aan de behoeften van jouw organisatie? Ondersteunen de applicaties de doelstellingen wel? Vaak zien we dat de applicaties niet op de meest efficiënte en strategische manier gebruikt wordt. Een passende strategie is dus onmisbaar! 

 

Benieuwd waar je moet starten met applicatie modernisatie? Samen kijken we naar de informatielogistiek van de organisatie en welke strategie hier het beste bij aansluit. Ontdek de voordelen van een geoptimaliseerd en gemoderniseerd applicatielandschap!

 

De voordelen van applicatie modernisatie

Snel inspelen op veranderende bedrijfsdoelen

Een gezond en schaalbaar applicatielandschap

Hoger rendement en kostenbesparing

 

Hoe pakken we het aan?

 

Ben je benieuwd hoe we te werk gaan en welke oplossingen we bieden? Lees alles over onze aanpak.

Applicatie modernisatie op maat

 

 

Starten met applicatie modernisatie kan behoorlijk uitdagend zijn.

Referit beschikt over de kennis en ervaring om jou te adviseren

over welke strategie het beste bij jouw organisatie past.

Onze specialisten ondersteunen jouw organisatie bij het ontwerp, de realisatie en het operationeel houden van het gerealiseerde applicatieplatform.  

 

Het inrichten en moderniseren van je applicatielandschap moet aansluiten bij je bedrijfsstrategie, maar je moet ook denken aan applicatie integratie en de aansluiting op processen. Referit kijkt naar de huidige en toekomstige behoeften. Middels onze unieke Axelerit® aanpak komen we op basis van een aantal stappen tot een strategie en een oplossing. Kies je er voor om je interne applicaties te vervangen, over te stappen naar cloud-applicaties of beide? Onze strategie voor applicatie modernisatie geeft je houvast. 

IT-roadmap

 

Referit helpt je hiermee het rendement van de organisatie te verhogen door kosten te besparen! Zodra de doelstellingen helder zijn, stellen we een IT-roadmap op. Deze IT-roadmap gaat hand in hand met de strategie voor jouw applicatie modernisatie. Je kunt de roadmap zien als een soort schema met alle processen waar verschillende onderdelen in terugkomen, zoals de doelstellingen, het tijdspad en verschillende schakels binnen de organisatie.

Inzicht in je applicatielandschap

 

We starten met het in kaart brengen van je applicatielandschap. De afgelopen jaren worden er steeds meer applicaties geïntroduceerd met elk hun eigen functionaliteiten. Het resultaat? Je applicatielandschap wordt complex, waardoor je het overzicht verliest. Hierdoor loop je niet alleen het risico dat je niet snel kan inspelen op veranderende doelen, ook kan het hoge kosten met zich meebrengen. En juist in die complexiteit brengen wij structuur aan; een gezond applicatielandschap vormt immers het fundament van een succesvolle en wendbare organisatie. 
 

Ben je bezig met of geïnteresseerd in?

Aan de slag met applicatie modernisatie!

Bitnami