Hosting

Of je al gebruikmaakt van de cloud of nog niet: Referit heeft altijd het ideale product en de beste cloud- en hostingservice voor jou.

Altijd efficiënt.

Steeds meer organisaties stappen deels of volledig over naar de cloud. Begrijpelijk, want werken met de cloud is efficiënt en maakt het mogelijk om flexibel om te gaan met je IT-landschap. Referit is al ruim vijftien jaar specialist in cloud computing. En op basis van onze ervaring, kunnen we één ding met zekerheid zeggen: voor een soepele overgang naar de cloud, is een goede strategie onmisbaar.

Altijd probleemloos.

Referit pakt de overstap naar de cloud altijd zorgvuldig aan. En dan hebben we het over de mensen en de techniek. Want medewerkers hebben tijd nodig om te wennen aan de nieuwe werkwijze. Referit neemt je stap voor stap mee in het ontwikkelen van de juiste strategie, zodat jouw organisatie zonder problemen kan overstappen.

Altijd kiezen.

Bij het ontwikkelen van de juiste strategie kijken we naar de verschillende mogelijkheden met gebruik van Public, Private, of Hybrid Cloud. Maar of je nou kiest voor de cloud of onze datacenters: je data wordt altijd veilig opgeslagen.

Altijd makkelijk.

Het onderhouden en updaten van je IT-landschap kost veel tijd. De meeste omgevingen, wel of niet in de cloud, groeien gestaag. Servers, besturingssystemen, netwerkfuncties, opslag, middleware en applicaties worden toegevoegd wanneer de behoefte toeneemt. Je kunt jouw hosting en beheer uitbesteden aan Referit, dan hoef je daar zelf niet meer aan te denken.

Voordelen

Veilig en toegankelijk
Schaalbaar
Een centrale omgeving
Veilig en toegankelijk
Schaalbaar
Een centrale omgeving

Meer weten?

Neem contact op met

Michel de Gronckel

Heb je een vraag, wil je meer weten over onze diensten of wil je gewoon een keer kennismaken? Dat kan altijd.