Cloud & hosting service

De beste clouddiensten voor jou

Naar de cloud met Referit

 

 

Het maakt niet uit of je al gebruikmaakt van de cloud of niet, Referit heeft het ideale product en de beste cloud & hosting service voor jou. We maken het niet moeilijker dan het is en focussen ons op concrete oplossingen en voordelen voor onze klant. Daarmee tillen we jouw bedrijf naar het volgende level. Hoe je nieuwe omgeving er ook uitziet, wij zorgen altijd voor een naadloze en vlotte overgang. 

 

 

De cloud: een efficiënte manier van werken 

 

Steeds meer organisaties stappen deels of volledig over naar de cloud. Begrijpelijk, want werken vanuit de cloud is efficiënter en stelt je in staat om flexibel om te gaan met de middelen waarover je beschikt! Met meer dan 25 jaar ervaring als ICT-specialist, waarvan ruim 10 jaar in cloud computing, hebben we al veel trends en ontwikkelingen voorbij zien komen. Op basis hiervan kunnen we één ding concluderen: voor een soepele overgang naar de cloud, is een juiste strategie essentieel.

Overstappen naar de cloud? Goede keuze!

Veilig en toegankelijk

Schaalbaar

Eén centrale omgeving

Altijd up-to-date

Professionele migratie naar de cloud 

 

Wij zorgen voor een soepele overgang én professionele begeleiding binnen jouw overstap naar een efficiënte manier van werken! Bij de overstap naar de cloud gaan we niet over één nacht ijs. De technische aanpassingen die erbij komen kijken, vergen tijd. Daarnaast moeten medewerkers wennen aan deze nieuwe ‘werkwijze’. Hoe trek je deze nieuwe standaard door in de hele bedrijfsvoering? Sterker nog: waar begin je? Gelukkig is de overgang naar de cloud gemakkelijker dan je denkt. 

 

Referit neemt je stap voor stap mee in het ontwikkelen van de juiste strategie, zodat jij vlekkeloos kunt overstappen.

axelerit®

De juiste cloudstrategie selecteren

axelerit®

Jouw applicatielandschap inventariseren 

axelerit®

De migratie uitvoeren

Jouw data veilig in de cloud 

 

Bij het ontwikkelen van de juiste strategie kijken we naar de verschillende mogelijkheden met gebruik van Public, Private, of Hybrid Cloud. Public Clouds richten zich op generieke applicaties, zoals Microsoft Azure, Salesforce en SAP. Private Clouds worden specifiek ingericht voor jouw bedrijf, waarbij je zelf kunt kiezen welke software en andere middelen gekocht en gebruikt worden. Bij Hybrid Clouds worden de Private en Public Clouds met elkaar gecombineerd. Deze clouds werken los van elkaar, maar kunnen onderling data met elkaar uitwisselen. Zo benut je de voordelen van twee verschillende opslagvormen optimaal. Welke vorm je ook kiest; in alle gevallen wordt je data veilig opgeslagen. 

 

Als bedrijf wil je groeien; de juiste cloud-vorm en cloud-strategie helpen daarbij! 

De cloud is de veiligste plek om jouw data op te slaan.

Alle integratie services

Hosting en beheer met Referit 

 

De meeste IT-omgevingenwel of niet in de cloud, groeien gestaag. Servers, besturingssystemen, netwerkfuncties, opslag, middleware en applicaties worden toegevoegd wanneer de behoefte toeneemt. Het onderhouden en updaten van al die verschillende middelen is een tijdrovende klus. Daarnaast groeien de ontwikkelingen hard. Hoe zorg je ervoor dat je bijblijft? Door jouw hosting en beheer uit te besteden aan onze Referit-specialisten, hoef je daar zelf niet aan te denken. 

Werk je al in de cloud? Zo bespaar je geld!

 

Werk je al in de cloud en ben je benieuwd hoe je geld kunt besparen?

Bij ons maak je gebruik van dezelfde service voor een gereduceerd tarief.

Neem contact op voor meer informatie.  

Meer weten over de cloud & hosting services van Referit? 

Bitnami