Proces automatisering

Automatiseren van gecompliceerde bedrijfsprocessen

Proces automatisering

 

 

Raak jij ook weleens het overzicht kwijt door het grote aantal verschillende taken? Of verlies je veel waardevolle tijd door het handmatig invoeren en verwerken van gegevens? Start met proces automatisering! Optimaliseer jouw informatielogistiek met Referit door te starten met het automatiseren van gecompliceerde bedrijfsprocessen. 

Je processen automatiseren zorgt al voor 75% minder handmatige handelingen!

Automatisering zorgt voor minder fouten, minder kosten én minder tijdverspilling. Zo kun jij jouw tijd voortaan efficiënter besteden aan kernactiviteiten die direct bijdragen aan de omzet van jouw organisatie. 

De voordelen van proces automatisering met Referit

Bespaar direct kosten

Waardevolle tijd overhouden

Minder handmatig werk

Real-time gegevensupdates 

Gestroomlijnde processen 

Het resultaat?

Hogere klanttevredenheid, tevreden werknemers, één waarheid en continue procesverbetering!

Wat is proces automatisering? 

 

Met proces automatisering automatiseer je handmatige taken of een reeks complexere taken. Met de automatisering van foutgevoelige en routinematige werkzaamheden, zorgt Referit voor meer efficiëntie en productiviteit.  

 

Aan de hand van software en onze unieke Axelerit® aanpak bepalen we welke taken binnen jouw bedrijf geautomatiseerd kunnen worden. Tegelijkertijd pakken we de IT-infrastructuur op en zorgen we voor een optimaal IT-landschap. Zo komt er meer ruimte en overzicht binnen jouw bedrijf. 

 

Benieuwd naar onze aanpak?

 

Wil je weten hoe we te werk gaan of ben je benieuwd naar onze unieke aanpak? Ontdek alle oplossingen die we bieden.

Start met proces automatisering!

 

Waarom zou je continu dezelfde taak (handmatig) uitvoeren als dit ook automatisch kan?

Door deze taken te automatiseren, bespaar je namelijk waardevolle tijd

om te kunnen focussen op de zaken die écht belangrijk zijn voor jou. 

We koppelen al je applicaties aan elkaar

 

Heb je voor de uitvoering van je bedrijfsprocessen verschillende applicaties nodig? Wij koppelen deze aan elkaar, waardoor de juiste informatie op het juiste moment en op de juiste plek aanwezig is. Zo worden alle informatie- en processtromen binnen de organisatie volledig geïntegreerd binnen de keten.

 

Een voorbeeld: er komt een aanvraag binnen via de webshop. De acties die hieraan gekoppeld zijn, moeten automatisch verstuurd worden op het juiste moment naar het magazijn, de financiële afdeling, de klant etc. Alle acties en informatievoorziening voor betrokkenen (zoals leveranciers en logistiek) worden gewaarborgd op één plek. Zo behoud je een correcte informatie-uitwisseling én stroomlijn je het gehele proces.  

Aanvraag komt binnen

Acties zijn geautomatiseerd

Gestroomlijnd proces

Alle integratie services

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen

Bitnami