Onze aanpak

Onze aanpak | Hoe gaan we te werk?

 

 

Wij zijn continu bezig om bedrijfsprocessen efficiënter, makkelijker en slimmer te maken. Onze oplossingen zorgen ervoor dat jij meer tijd overhoudt op de werkvloer en meer plezier ervaart. Dit realiseren we door onze unieke Axelerit® aanpak.

 

Axelerit® aanpak

 

 

Werk jij nog met verouderde systemen die eigenlijk allang aan vervanging toe zijn? Je bent niet de enige, maar dat is geen excuus om het erbij te laten zitten. Het is tijd om je IT-infrastructuur professioneler in te richten. Dat is minder gedoe dan je denkt. We kunnen je migratie in één weekend uitvoeren zodat je medewerkers en klanten nergens last van hebben.

 

Met onze axelerit® oplossingen en cloud diensten vind je altijd de juiste keuze voor jouw bedrijf.

Axelerit® aanpak

 

Staan de servers bij jou nog in de bezemkast
en ben je klaar om professioneler te werken?

Welke oplossing past bij mij?

iPaaS

 

 

Wil jij complexiteit in jouw IT-omgeving omruilen voor flexibiliteit? Bij Referit realiseren we dit met een slimme integratie strategie. Zo koppelen wij applicaties niet rechtstreeks met elkaar, maar via een aparte laag: de Enterprise Integration Platform as a Service (iPaaS). Het voordeel? Door software te koppelen via een centrale iPaaS, zijn applicaties en interfaces niet onderling afhankelijk van elkaar. Dit betekent dat een wijziging in het ene systeem geen invloed heeft op alle andere systemen. Veranderingen doorvoeren wordt op deze manier een stuk makkelijker.

 

Wil je meer weten? Lees onze blog over hoe integratie via een Enterprise Integration Platform as a Service precies werkt.

 

Ruil de complexiteit in jouw IT-omgeving om voor flexibiliteit!

Start direct!

Het voordeel van iPaaS

Snel inspelen op veranderende bedrijfsdoelen

Een gezond en schaalbaar applicatielandschap

Hoger rendement en kostenbesparing

Alle integratie services

Meer weten over onze aanpak?

Contact
Bitnami