Over Referit
Referit is al 10 jaar actief als ICT-bedrijf dat gespecialiseerd is in Cloud computing. Hiernaast ontwikkelen wij applicaties en realiseren we complete en vaak ook complexe bedrijfsoplossingen.
cloud diensten, cloud oplossingen, ICT bedrijf dordrecht, ict bedrijf zuid-holland, cloud diensten zuid-holland, dynamics 365, microsoft office 365, informatielogistiek, csp licentie, nummerporteren, professionele IT-infrastructuur, naar de cloud, cloud applicaties
80
page-template-default,page,page-id-80,page-parent,stockholm-core-1.0.8,select-child-theme-ver-5.1.5.1646757518,select-theme-ver-5.1.5,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Over Referit

 

Referit is al ruim 10 jaar actief als ICT specialist in cloud computing. In de loop der jaren is het bedrijf flink gegroeid. Met 17 medewerkers in vaste dienst bieden we inmiddels veel meer dan alleen cloud-oplossingen. We ontwikkelen ook zelf applicaties en richten zelfs complete werkomgevingen in.

 

Bij Referit staan de mensen altijd voorop. We zien de techniek niet als een doel op zich, maar als een middel waarmee onze klanten efficiënter, gemakkelijker en veiliger kunnen werken. We zijn altijd bezig om nieuwe manieren te ontwikkelen om bedrijfsprocessen efficiënter, gemakkelijker en slimmer te maken. Onze oplossingen bieden meer rust, tijd en plezier op de werkvloer. Door werkzaamheden te automatiseren, is er minder kans op misverstanden en fouten. De medewerkers hoeven zich niet meer druk te maken over randzaken, maar kunnen zich helemaal focussen op hun eigenlijke taken. Dat komt ten goede aan de productiviteit en de sfeer op de werkvloer.

 

We hechten grote waarde aan korte lijnen en persoonlijke service. Onze klanten krijgen altijd een vast aanspreekpunt die alle ins en outs van hun specifieke omgeving kent. Dat maakt het makkelijk schakelen bij vragen of problemen.

 

Referit bestaat uit een hecht team dat overloopt van de IT-kennis en passie voor het vak. Bij ons vind je de Rotterdamse mentaliteit terug ‘’Niet lullen, maar poetsen’’. Wat het probleem ook is, we gaan net zolang door tot het is opgelost.

Ons DNA

 

We staan onze klanten altijd direct en deskundig te woord. Dit zorgt voor korte lijnen en vlotte afhandeling. Als er een probleem is met de hardware of een systeem, dan schakelen we zo nodig andere leveranciers bij en lossen het op. We sturen je nooit van het kastje naar de muur.

 

Het is ons doel om alleen innovaties te ontwikkelen die onze klanten het leven makkelijker maken. We houden van simpele oplossingen voor complexe problemen. Het maakt ons niet uit hoe lastig de opdracht is of hoeveel bloed zweet en tranen we erin moeten stoppen. We gaan altijd tot het uiterste om de wens van onze klant te realiseren en te zorgen dat het werkt.

 

Als het gaat om planning of budget zijn we transparant. Zo weet je meteen waar je staat en kom je nooit voor verrassingen te staan. Door open te communiceren, maken we samen met onze klanten elk project tot een succes.

Persoonlijk

 

Je zult ons nooit betrappen op het dragen van stropdassen of te formeel taalgebruik. Bij ons zit het management ook niet in een afgesloten kamer maar gewoon op de werkvloer tussen de rest van de collega’s. Op vrijdagmiddag drinken we regelmatig een biertje met zijn allen. Kom gerust eens langs!

 

Die aangename en informele sfeer voelen onze klanten ook aan. Ze vinden het prettig en snel samenwerken. We zijn bij Referit toegankelijk voor onze klanten en het management is ook meteen aanspreekbaar. Hierdoor blijven we flexibel en wendbaar. Met als resultaat dat we snel kunnen inspelen op nieuwe vragen of problemen, zonder dat we onze visie en doelen uit het oog verliezen.

Bitnami