Referit | Specialismen | expert in applicaties bouwen
2177
page-template-default,page,page-id-2177,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Specialismen

  • Specialismen opgebouwd uit jarenlange ervaring en passie voor ons vak

Referit is vooral bekend als leverancier van verschillende cloud diensten maar ook in de volledige ontwikkeling van applicaties zijn wij gespecialiseerd.

 

Naast de apps die veelal dagelijks gebruikt worden binnen een bedrijf zoals Teams en Skype for Business bijvoorbeeld hebben wij kennis van de applicaties die op de achtergrond draaien. Niet direct zichtbaar maar vaak de ruggengraat van een organisatie.

 

We voeren regelmatig assessments uit bij onze klanten en evalueren de huidige structuren binnen een bedrijf om zo advies te kunnen bieden over eventuele verbeterpunten. Zo kunnen wij applicaties bouwen die volledig zijn afgestemd op de structuren en behoeftes van jouw bedrijf. Er is bij ons geen sprake van een one size fits all principe, wij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak. De klantcase van Intratuin is daar een mooi voorbeeld van.

 

 

Wij bouwen en testen applicaties in een veilige omgeving

 

Om applicaties te bouwen en testen binnen een veilige omgeving gebruiken wij de Azure ‘building blocks’ en Azure Virtual Machines (VM). Hiermee heb je onder andere inzicht in de prestaties en andere statistieken van je klanten die gebruik maken van de app. Tevens is de laatste versie van je app altijd beschermd omdat je ten alle tijden back-ups kunt maken en je bestanden kunt herstellen. Eventuele IT-problemen worden door ons meteen verholpen, hiermee blijven je resources voldoen aan jouw bedrijfsnormen en service level agreements.

 

Ook hebben wij applicaties die speciaal zijn toegespitst op beveiliging. Bij ons ben je altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare applicatie binnen je bedrijf. Omdat wij gebruik maken van applicaties die altijd up to date zijn weet je zeker dat je voldoet aan alle gestelde eisen.

 

Qua ondersteunende techniek maken wij onder andere gebruik van Dynamics 365 *, SQL Server, BizTalk, VMware en Oracle. Maar ook VEEAM, Sharepoint, c# en .NET zijn niet weg te denken. Maar de grootste kracht ligt uiteraard bij onze toegewijde en kundige medewerkers.

 

Geloof ons niet op ons woord, maar onze tevreden klanten

 

Lees hier onze klantcases waardoor je meer inzicht krijgt in onze aanpak en waarom onze klanten ook jarenlang trouwe klanten blijven.

 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

Ik ga akkoord