Klantcases

Klantcases

Klantcases - INTRATUIN

INTRATUIN

Een groot bedrijf vereist vaak een uitgebreid IT-landschap. Hoe voorkom je dat je het overzicht kwijtraakt? 

Case: Binnen een vooraf vastgestelde termijn de keten van order tot aan levering met alle interne en externe applicaties probleemloos laten functioneren. Orde scheppen in een chaos van informatie- en processtromen.

 

Oplossing: Alles is aan elkaar gekoppeld en communiceert probleemloos met elkaar. Zo wordt de correcte informatie-uitwisseling gegarandeerd.

 

Resultaat: Het gehele proces verloopt soepel en komt nooit stil te liggen, bedrijfsprocessen zijn ook herzien en verbeterd. De gehele keten is nu inzichtelijk en kunnen fouten meteen worden opgelost.

Lees verder
Klantcases - FINEXT

FINEXT

Je kent vast het ‘Bring your own device’ principe. Kunnen al deze apparaten ook veilig worden gebruikt? 

Case: Het ‘Bring your own device’ principe binnen het bedrijf reguleren en beveiligen. Handmatige processen automatiseren en data wanneer nodig automatisch versleutelen.

 


Oplossing:
Een helder overzicht van alle laptops en mobiele apparaten die er in de omloop zijn, hoe deze zijn beveiligd en inzicht in welke data toegankelijk is per persoon.

 

Resultaat: Een reëel beeld van alle gebruikers, nieuwe apparaten worden meteen toegevoegd. Alle apparaten zijn beveiligd in het geval van diefstal en er kunnen per gebruiker restricties worden toegevoegd.

Lees verder
Klantcases - STICHTING LEERGELD

STICHTING LEERGELD

Zoveel mogelijk kinderen tussen de 4 en 18 jaar oud met een minimaal inkomen kunnen helpen. Deze droom wordt werkelijkheid.

Case: Het aanmeldproces en aanvragen van vergoedingen voor kinderen zoveel mogelijk automatiseren. Om handmatige fouten tegen te gaan en het gehele proces te versnellen.

 

Oplossing: Een online portal waarin zowel de medewerkers als de ouders alle gegevens direct kunnen inzien en aanpassingen kunnen maken. Boekhouding is ook geautomatiseerd.

 

Resultaat: Kinderen kunnen sneller geholpen worden, intern is er geen risico meer dat er menselijke fouten insluipen bij het verwerken van gegevens en aanvragen. Er is een sterke groei gerealiseerd met het aanbieden van hulp aan kinderen.

Lees verder
klantcases

KERRY ADCO LOGISTICS

Wanneer je nog werkt met Excel sheets en handmatige acties is een fout gauw gemaakt. Tel daar vele klanten bij op en je begrijpt waarom orde en correcte data van belang is.

Case: Het bestand van Kerry Adco correct en up-to-date houden met de laatste tarieven van rederijen en eenvoudig offertes aanmaken en versturen.

 


Oplossing:
Een online portal met ‘zoekmachine’ functie waarin alle tarieven eenvoudig opgezocht kunnen worden. Inkooporders worden gekoppeld aan de juiste rederij.

 

Resultaat: Een helder, vlot en transparant systeem. Waarin ladingen zonder problemen kunnen worden weggeboekt. Dit resulteert ook in tevreden klanten.

Lees verder
Klantcase - NIIOS

NIIOS

Het NIIOS (Netherlands Institute for Innovative Ocular Surgery) innovatief op het gebied van hoornvliestransplantaties en onderzoek, vereist ook moderne IT.

Case: Er ontstond behoefte aan een modernere omgeving die niet alleen moderner en sneller is maar ook veiliger.

 

 

 

Oplossing: Een hybride Cloud oplossing, er is een gehele nieuwe omgeving gebouwd om de bestaande te vervangen.

 

 

 

Resultaat: Alle medewerkers hebben nu altijd en overal toegang tot hun persoonlijke omgeving inclusief bestanden en e-mailaccounts. Ook is remote werken nu een optie geworden.

Lees verder

Bitnami