Klantcases

Intratuin

De volledige keten van Intratuin probleemloos laten functioneren

Orde scheppen in een chaos van informatie- en processtromen; dat is wat Referit realiseerde bij Intratuin, één van de bekendste ketens van tuincentra in Nederland. Door alle bedrijfsprocessen met elkaar te koppelen kan de volledige keten (van orde tot aan levering) met alle interne en externe applicaties probleemloos functioneren. Het resultaat? Een inzichtelijke keten en toenemende internationale groei.

Finext

Beveiliging binnen het ‘Bring your own device’ principe

Referit reguleerde en beveiligde het ‘Bring your own device’ principe binnen Finext. Na overzicht in alle apparaten, de beveiliging hiervan en inzicht in de data, werden handmatige processen geautomatiseerd en werd data wanneer nodig automatisch versleuteld. Hierdoor konden alle apparaten op de juiste manier beveiligd worden tegen diefstel en per gebruiker restricties worden toegevoegd.

Kerry Logistics

Een helder en transparant systeem

Het bestand van Kerry Adco correct en up-to-date houden met de laatste tarieven van rederijen en eenvoudig offertes aanmaken en versturen. Dit heeft Referit gerealiseerd door een online portal met ‘zoekmachine’ functie op te stellen, waarin alle tarieven eenvoudig opgezocht kunnen worden. Inkooporders worden gekoppeld aan de juiste rederij. Wat volgde was een helder, vlot en transparant systeem, waarin ladingen zonder problemen kunnen worden weggeboekt.

Stichting Leergeld

Zoveel mogelijk kinderen met een minimaal inkomen helpen

Referit automatiseerde het aanmeldproces en aanvragen van vergoedingen voor kinderen. Zo kunnen handmatige fouten voorkomen worden en werd het gehele proces versneld. Een online portal hielp medewerkers en ouders alle gegevens direct in te laten zien en aanpassingen te maken. Kinderen nu sneller geholpen worden, er zijn minder interne risico’s door menselijke fouten en er is een sterke groei met het aanbieden van hulp aan kinderen.

Niios

Een hybride oplossing naar de cloud

Het NIIOS (Netherlands Institute for Innovative Ocular Surgery) is innovatief op het gebied van hoornvliestransplantaties en onderzoek, maar vereist ook moderne IT. Referit verzorgde een hybride cloud oplossing en bouwde een volledig nieuwe omgeving om de oude te vervangen. Hierdoor hebben alle medewerkers nu altijd en overal toegang tot hun persoonlijke omgeving inclusief bestanden en e-mailaccounts. Ook is remote werken nu een optie geworden.

Bitnami