AVG compliant met Referit - Referit
2009
page-template-default,page,page-id-2009,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

AVG compliant met Referit

Jouw uitdaging

Sinds 25 mei 2018 is de AVG/GDPR van kracht. Je hebt nog niet genoeg tijd gehad om vast te kunnen stellen of jouw databeheer zo veilig mogelijk gebeurt. Het laatste wat je wilt is dat er persoonlijke gegevens uitlekken. Wanneer je je hier niet bewust van bent of dit niet meldt bij de juiste autoriteiten dan loop je risico op het krijgen van een hoge boete 

 

Stel je voor: Je komt ’s ochtends aan op kantoor en je hebt problemen met het opstarten van jouw CRM-applicatie. Sales heeft net een mooie deal gesloten bij een nieuwe klant en dan wil je natuurlijk snel schakelen.  

 

Je hoort even later van jouw IT-collega dat jullie sales topper zijn laptop in de trein heeft laten liggen en jullie bedrijfssystemen zijn gehackt. Het duurde niet lang voordat het wachtwoord ‘Welkom123’ was gekraakt. Natuurlijk stond het nog op de planning om de systemen veiliger te maken maar was het hier nog niet van gekomen.  

 

Tot overmaat van ramp belt de nieuwe klant dat de directeur een spammail heeft ontvangen met jouw bedrijfslogo en digitale ondertekening. De klant realiseert zich na het openen dat nu ook hun accounts zijn gehackt en is genoodzaakt een melding te maken van een datalek. De klant houdt jouw bedrijf aansprakelijk. 

 

Inmiddels krijg je nog meer telefoontjes binnen van leveranciers, prospects en bestaande klanten met hetzelfde probleem. Bovendien hebben deze prospects nooit toestemming gegevens om in jullie CRM-applicatie opgenomen te worden. Na wat googelen kom je zelf ook tot de conslusie: Jouw bedrijf kan inderdaad aansprakelijk worden gesteld en je leest dat de boetes kunnen oplopen tot 20 miljoen euro of 4% van de wereldwijde omzet.  

 

Hoe voorkom je dit?

Als partner van Microsoft kunnen we het meest uitgebreide compliance-portfolio binnen de technologiesector aanbieden. Daarnaast hebben wij met onze experts op het gebied van beveiliging de beste beschikbare methodes gebundeld in één krachtige solution: Microsoft 365 (.pdf)

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Referit maakt met behulp van Microsoft 365 voor jouw bedrijf een assessment van jouw huidige beveiliging waarbij we de technische risico’s blootleggen van jouw huidige privacy-beleid en begeleiden jou rondom de de organisatorische maatregelen om zo technische aanbevelingen te kunnen doen. Bekijk ons stappenplan (.pdf)

 

Bespaar jezelf en jouw bedrijf de nare gevolgen van het niet AVG-compliant te zijn en zet de eerste stap vandaag nog door samen met ons te werken aan de best mogelijke oplossing voor data beveiliging. Als wij alle stappen naar data veiligheid hebben gevolgd is jouw organisatie compleet beschermd tegen externe bedreigingen en datalekken.  

 

Het mooiste van dit alles: Je hebt er zelf bijna geen omkijken naar, alles wordt door ons geregeld!  

 

Geïnteresseerd? Laat hier jouw gegevens achter voor onze whitepaper!

Ik ben op de hoogte van het privacybeleid alvorens ik op verzenden klik