Nieuwe website, nieuwe kansen!

De afgelopen jaren heeft ons bedrijf een grote ontwikkeling doorgemaakt. Vandaar dat we nu een gloednieuwe website hebben. Dynamisch, helder en snel. De nieuwe site laat precies zien waar we voor staan: kwaliteit, innovatie en transparantie. Typisch Referit!

 

De klant centraal

 

Transparantie is altijd al onderdeel van ons DNA geweest. We geloven in korte lijnen, persoonlijke service en heldere taal. En hoewel we dol zijn op complexe infrastructuren, snappen we dat onze klanten niet zitten te wachten op technische details. Die hebben gewoon een werkomgeving nodig waar ze altijd van op aan kunnen. Ze willen zich geen zorgen meer hoeven te maken over veiligheid, updates, backups, capaciteit e.d., en focussen zich liever op hun corebusiness.

De laatste jaren hebben we onze dienstverlening aangepast op de nieuwe mogelijkheden van de cloud. Van informatielogistiek, tot het inrichten en beheren van applicaties of complete omgevingen. Referit biedt gemak en zekerheid. We staan voor een duurzame relatie met onze klanten en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat zij optimaal hun werk kunnen doen. Op onze nieuwe website zie je dat terug.

 

Snel stappen maken met axelerit®

 

Nieuw is de axelerit® aanpak waarmee we bedrijven snel en efficiënt naar een hoger level kunnen tillen. Niet de techniek is daarbij het uitgangspunt, maar het optimaliseren van bedrijfsprocessen en de informatielogistiek. Bij ons is ICT geen doel op zich, maar slechts een middel waarmee onze klanten beter hun werk kunnen doen. Als we goed in kaart hebben gebracht hoe een bedrijf werkt en wat er beter kan, kunnen we een passende oplossing bieden.

Om klanten snel op weg te helpen, hebben we ook een aantal axelerit® pakketten samengesteld essence, core en prime. Afhankelijk van jouw wensen en onze analyse komen we altijd tot de meest geschikte oplossing voor jouw bedrijf. Wij hebben hierin een adviserende, begeleidende en uitvoerende rol.

 

Tenslotte

Iedere organisatie staat voor de keuze voor méér of minder IT infrastructuur in de cloud. Hoe complex je omgeving ook is, bij Referit geloven we dat elk bedrijf de overstap naar de cloud kan maken. We hebben inmiddels veel ervaring met migratieprojecten, we weten wat de valkuilen zijn en hoe we je infrastructuur veilig en snel de cloud in kunnen loodsen. Dat is vaak minder gedoe dan je denkt, en altijd de moeite waard!

 

Interesse?

Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website om te zien wat we voor je kunnen betekenen. We zijn benieuwd wat je ervan vindt. Laat het ons vooral weten!

Bekijk onze pagina ‘’over Referit’’ om meer te lezen over de oorsprong van ons bedrijf en wat ons motiveert.

 

 

 

 

Bitnami