Skype for Business interviews scheduler | Referit
1707
post-template-default,single,single-post,postid-1707,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Skype Interviews scheduler

Skype Interviews scheduler

Mocht je Skype al gebruiken om online sollicitatiegesprekken te voeren dan weet je dat het soms aardig wat tijd kan kosten om afspraken in te plannen. Maak je er nog geen gebruik van? Dan word je door dit artikel wellicht wel overgehaald het toch eens te proberen. Want: het word allemaal een stuk makkelijker!

De Skype Interviews Scheduler is ontworpen om het plannen van gesprekken te vereenvoudigen. Ook is het aantal stappen om een uitnodiging te versturen gereduceerd tot een aantal simpele stappen.

Je kan nu een embedded interview link aanmaken, wanneer sollicitanten hierop klikken vanuit hun agenda dan komen ze meteen in het Skype gesprek terecht. Je kan het ook instellen om onderdeel te worden van de API recruitment workflow.

 

De kracht van Skype Interviews Schedular

Het is simpel in te stellen en een waardevolle tool voor recruiters om te benutten! Je logt in bij scheduler, klikt op ‘Schedule new interview’ en selecteer het type gesprek die het het beste omschrijft.

 

Vervolgens kan je een kandidaat invoeren door de naam en e-mail op te geven, en daaropvolgend een afgesproken datum en tijd te selecteren voor het gesprek. Je kan ook gebruik maken van ‘Smart scheduler’ deze regelt automatisch een geschikte tijd voor jou en de sollicitant.

 

skype interview scheduler solliciteren

Als de meest geschikte tijdsvakken vervolgens worden gekozen stuurt scheduler een notificatie hiervan naar de kandidaat.

 

Nadat de kandidaat een tijdsvak kiest waarin hij/zij beschikbaar is op de gekozen datum krijgt iedere deelnemer automatisch een uitnodiging voor in de kalender. Hierin staat een link om meteen bij het gesprek terecht te komen. Het leukste is dat de kandidaat niets hoeft te downloaden en geen Skype ID nodig heeft om zich in het gesprek te kunnen voegen.

 

Skype interview dashboard

Vanaf het Skype interview dashboard kan je alle afspraken inzien en beheren. Zo kan je zien welke tijd de kandidaten hebben gekozen of als er achteraf nog iets aangepast moet worden dan kan dit ook heel gemakkelijk.

 

Maak je nog geen gebruik van Skype for Business?

Vraag naar de mogelijkheden voor jouw ideale office 365 pakket bij een van onze experts: cloudenabler@referit.nl

FirstName LastName